Εξόρμηση στην λαϊκή αγορά Ν.Ηρακλείου

Στις 15 Μαρτίου το πρωί, μέλη της ελευθεριακής συλλογικότητας “Αναζωπύρωση”, με τη στήριξη και άλλων συντρόφων και συντροφισσών από συλλογικότητες των βορειοανατολικών, πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική εξόρμηση στη λαϊκή αγορά του Νέου Ηρακλείου. Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια μιας πιο δυναμικής απάντησης στους φασίστες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει ξεκάθαρα την επιθυμία τους να κατακτήσουν το δρόμο του Ν. Ηρακλείου. Κάτι τέτοιο, όσο περνάει από το χέρι μας, να ξέρουν πολύ καλά πως δεν θα το αφήσουμε να γίνει. Η δράση ξεκίνησε από το κάτω μέρος της λαϊκής και κάνοντας 2-3 στάσεις έφτασε μέχρι το τέλος της, 2 στενά κάτω από το Α.Τ.  Ν.Ηρακλείου και 3 στενά κάτω από τα γραφεία της ΧΑ.

Μοιράστηκαν κείμενα, φωνάχτηκαν συνθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μας στη λαϊκή και πετάχτηκαν τρικάκια. Στο τέλος της λαϊκής εντοπίστηκαν 2 νταήδες δημοτόμπατσοι που είχαν στριμώξει 4-5 μετανάστες μικροπωλητές. Όπως είναι φυσικό, τραμπουκίστηκαν και διώχτηκαν αμέσως (με λεκτικό τρόπο, καθώς δε χρειάστηκε κάτι παραπάνω) και στη συνέχεια ακολούθησαν συνθήματα αλληλεγγύης μαζί με τους μετανάστες. Η ανταπόκριση του κόσμου σε πολλές περιπτώσεις ήταν ιδιαίτερα θερμή.
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ
Ελευθεριακή συλλογικότητα Αναζωπύρωση
Σύντροφοι/σσες από τα βορειοανατολικά.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA gia indy 1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published.